Фолк изпълнителката Рени лудна по Snapchat – приложение, което е хит сред тийнейджърите. Певицата качи няколко фотоса, на които позира с цветя или сърчица, разбира се част от зададения ефект. Последователите й се натъкнаха на няколко пикантни снимки, публикувани в Instagram, на които Рени прикрива зърната си с мини сърца, снимайки се гола във ваната. Оказа се, че кадърът бил романтичен и качен с определена цел и послание – хората да се обичат, пише в. „Телеграф“.

 41-годишната певица определено привлече вниманието на феновете, които заключиха, че изглежда зашеметяващо за възрастта си, а детинските приложения отключват една малка и наистина красива нейна страна. Рени Александрова Гайтанджиева, по-известна само като Рени започва кариерата си в България през 1998 г. като част от „Пайнер мюзик“.

Известна е с песните си „Като птица съм свободна“, „Влюбих се опасно“, „Плакала съм“, „Искам те“, „И за теб ли е така“ (дует с Орлин Горанов), „Горчиво и сладко“ и др. Издава 4 албума на сръбски, продуцирани от компанията на Лепа Брена – Гранд прадакшън, като и до днес успехите й там са ненадминати от друга чужденка. Позната в Сърбия е с песните си „Papagaj“, „Mercedes“, „Bosanac“, „Opasno te volim“ и „Slobodna sam kao ptica“. През 2003 г. участва в сръбския филм „Ивкова слава“, и става първата българка, участваща в международен филмов проект.

Има цели 3 самостоятелни концерта в Зала 1 на НДК, съответно през 2000, 2002 и 2008 г. Освен че става първата от жанра с такъв концерт, първа става и с концерт на стадион през 2001 г. Има и съвместен концерт с Шабан Шаулич и Мирослав Илич, отново в №1 на НДК.

Източник novini.bg
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации