събота, 3 март 2018 г.

Компанията на Гинка Върбакова, която е основният желаещ за закупуването на електроразпределителното дружество "ЧЕЗ България", честити националния празник на българите и обяви много важна новина. От компанията изпратиха съобщение до медиите,пише БЛИЦ

Ето какво гласи то:

Поради високия обществен интерес и водени от желанието си за пълна откритост и прозрачност, Ви информираме, че преговорите между „Инерком България” и „ЧЕЗ груп” относно възможността българската държава да закупи дялове в „ЧЕЗ България” ще се състоят от средата до края на следващата седмица в Прага. Веднага след приключването им ще получите информация за хода на разговорите и взетите решения.

Използваме възможността да Ви честитим националния празник 3 март и да Ви благодарим за коректното отразяване на позициите и изявленията на „Инерком България” през последните дни. Припомняме, че в парламента вря и кипя заради сделката за покупка на ЧЕЗ. Гинка Върбакова бе в парламента, а след това се срещна и с премиера Бойко Борисов. Стана ясно още и че държавата има желание да закупи дялове в „ЧЕЗ България”.

Източник: БЛИЦ
ВИЖТЕ ОЩЕ:
Сподели👇

0 коментара:

Публикуване на коментар

Архив на сайта

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Предоставено от Blogger.