понеделник, 12 март 2018 г.

Екшън с пиян мъж се е разиграл посред бял ден в Сливен. На 11 март, около 16:00 часа, в полицията е получено съобщение за мъж, който троши лек автомобил "Москвич 412" пред жилищен блок в квартал "Дружба" в града, информира Флагман бг.

38-годишният мъж е запалил колата, която се е оказала негова, и е причинил още материални щети за живущите. На място на произшествието са изпратени екипи на група "Охрана на обществения ред" към РПУ-Сливен. Те установили, че С.Г. е във видимо нетрезво състояние.

А след като е изпотрошил колата си, я е запалил, което е предизвикало експлозия на газовата бутилка в него. Ефектът е поразителен за потрошения и обгорял Москвич, както и за жилищната сграда - счупени прозорци на входа. По случая е образувано досъдебно производство. А мъжът е задържан в ареста.

........
Сподели👇

0 коментара:

Публикуване на коментар

Архив на сайта

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Предоставено от Blogger.

Популярни публикации: