сряда, 21 февруари 2018 г.

От пловдивската университетска болница отказали да предадат на 54-годишния Несим Юмер от кърджалийското село Бели пласт тялото на починалата му съпруга, пише 24 часа.

За да го получи, той трябвало да плати в НАП три невнесени нейни здравни вноски. Случаят стигнал до шефката на отдел “Обслужване” в пловдивската дирекция на агенцията за приходите Ася Попхристова. Тя направила собствено разследване, от което станало ясно, че това е незаконно.

Но болниците държали постъпващите да са с уредени здравноосигурителни права, за да си приберат парите по клиничната пътека. Според данъчната това бил четвъртият или петият идентичен случай, в който тя трябвало да се намесва.
Както се казва - коментарът и излишен!


........
Сподели👇

0 коментара:

Публикуване на коментар

Архив на сайта

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Предоставено от Blogger.

Популярни публикации: