четвъртък, 22 февруари 2018 г.

Помните ли класическия хол в класическата панелка в класическия стил на соца? Диваните, покрити с китеници, джапанките пред талашитената врата и пазарските мрежи, строени на опашка пред бакалията?
И да сте ги забравили, ще си ги припомните! Ревютата от Седмицата на модата в Лондон върнаха част от символите на соца, макар и със западно звучене.

Китениците вече не покриват дивани, а пищни сандали на токчета. Или оксфордки (колекцията на Preen и Simone Rocha). Към тях вървят чанти като пудели или пазарски мрежи. Но не за кисело мляко, спокойно – отхапаните ябълки ще им отиват повече. А джапанките – те просто са черешката на тортата, потънали в разкош под блясъка на кристали. Anxiety гласи заслепяващият надпис върху косматите чехли в колекцията на Ashley Williams. И ние сме обезпокоени. Много! Най-вече защото тази Седмица на модата ни върна към ерата, в която анцунгът, сръбското и турбо дъвките бяха онази естетика, от която още ни е трудно да се отървем...

И ако за добра новина се брои тази, че джапанките с китеници в колекцията на Ashley Williams не вървят с анцуг, а с костюм, единственото, което ни остава, е да отговорим на дизайнера и неговия стил с надпис от дупето на един от моделите в ревюто: Don't Know, Don't Care!

elle.bg
ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ👇
Сподели👇

0 коментара:

Публикуване на коментар

Архив на сайта

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Предоставено от Blogger.

Популярни публикации: