Точен коментар на това, което се случва в реалити форматите у нас, направи певец №1 на България Васил Найденов.
Легендарният изпълнител се възмути най-вече заради това, че специално в музикалните предавания като „Х Фактор“ и „Гласът на България“ се залага на англоезични изпълнения.

„Всички млади хора у нас започнаха да пеят само на английски, което е голяма простотия. Децата не знаят български език, а пеят и говорят на английски с диалект. Големите нации разсъждават по-мащабно. Гледайки „Мюзик Айдъл“ и други подобни такива предавания, смешката е доста забележима.

Трябва да има хубави български песни и ме боли, че не ги чувам по телевизията“, изплака болката си Васко Кеца в интервю пред седмичник.

„Медиите са големи длъжници на България и гражданите й. Голяма част от тях извършват престъпление срещу духа, насаждайки не просто лош, а опасно вулгарен вкус. Програмите на телевизията не бива да се превръщат в модерни копия на площадите в Древен Рим – с екзекузии и денонощен разврат“, смята Найденов.

Източник retro.bg
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации