На снимката тя е само на 8 годинки и е също така чаровна и усмихната както в момента. Малката сладурана вероятно не е предполагала, че след време ще стане известна. След като завършва училище, Анастасия учи за медицинска сестра, но малко след това разбира, че е по-добре да радва хората с гласа си, пише hotarena.net


Снимката от детските й години пък доказва, че певицата няма корекции по лицето и нейните устни са напълно естествени, тъй като и като малка й били пухкави.

 Междувременно тези дни Анастасия показа чисто нова визия и подкъсена коса с изсветлени краища.  Самата тя споделя, че на Нова година няма да пее, тъй като не обича да ходи по участия на празници, още повече в задимени заведения, тъй като тютюневият дим я дразнел и самата тя не искала да се навърта около маси с димящи пушачи.

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации