От дълго време не се решавам да споделя с никой драмата си, но нямам сили повече да крия. Попаднала съм в много трудна ситуация: влюбен в мен свекър. Бащата на съпруга ми се е развел отдавна със своята съпруга и се преместил да живее в съседен град. Поддържал връзка със сина си и не спирал да му прави подаръци. След като завършил университета, моят Стоян си намерил работа там, където живее неговият баща. Баща му така и не беше се оженил повторно и синът му се настанил при него. Свекърът ми обаче продължавал да бъде обсебен от работата си и не обръщал внимание на сина си. Съпругът ми, който в детството си е преживял тежко раздялата с баща си, продължаваше и сега да страда от неговото пренебрежение. Когато със Стоян се оженихме, баща му предложи да живеем при него.

В началото всичко беше отлично. Не се налагаше често да се срещаме и не си пречихме един на друг. Свекърът ми работеше нощно време и се прибираше, когато аз и съпругът ми отивахме на работа. Но с течение на времето Стоян започна да ходи в чести командировки и тук започнаха странностите. Иван, свекърът, изведнъж промени работния си график и се прибираше много по-рано, за да не съм скучаела. Всеки път се връщаше отрупан с подаръци и сладкиши.

Сутрин ме караше на работа, а вечер ме прибираше. В колата често допираше уж случайно крака си до моя крак и това много ме смущаваше. Усещах, че отношението му не е типичното за свекър и снаха. Бях много щастлива в деня, в който със съпруга ми си намерихме наш дом. Мъжът ми страдаше от раздялата с баща си, а аз се радвах, но както се разбра по-късно - прибързано. Когато забременях, подаръците на Иван станаха още по-странни. Подаряваше ми рокли и казваше, че бременните жени изглеждали много секси в тях. Скоро родих момченце. Свекърът продължи да идва у нас, но само, когато съпругът ми го нямаше. На последния ми рожден ден ми подари секси бельо, но аз не приех подаръка му. Сяда до мен на масата и уж случайно коленете ни се докосват. Не мога вратата да отворя и той да не там. Присъствието му започва да ми става противно. Не знам още колко ще издържа на опитите му за флирт. Страхувам се само съпругът ми да не разбере. Не искам да го нараня, защото той много обича баща си. Какво да правя?

Полина
Източник и снимка: lichna-drama
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации