Този бърз и лесен тест може да ви подскаже доста неща, които се случват или предстоят в личния ви живот. Отворете снимката и се вгледайте внимателно към тази двойствена илюзия.

Лицето на преден план би могло да принадлежи на мъж или жена в зависимост от вашата лична интерпретация. Това, което видите на първо място, ще ви подскаже за предстояща промяна в живота ви.

Жена: Ако видите лице на жена е необходимо да знаете, че в живота ви скоро ще настъпи „бял период“.
Чака ви светло бъдеще във всички начинания и дългоочакван успех.

Мъж: Ако на снимката първо видите лицето на мъжа, то това символизира предстоящи промени в личния ви живот. Скоро в живота ви ще се появи човек, който ще ви донесе много щастливи мигове и ще запълни живота ви с нов смисъл.
Тестът е система от въпроси, чрез които се определя или измерва подготовка, придобити знания и умения, умствени способности и интелигентност.

Ето и най-известните тестове:

Тест на Тюринг – Тестът на Тюринг е тест, предложен от британския математик Алан Тюринг през 1950 г. в статията му „Изчислителни машини и разум“ (Computing Machinery and Intelligence), публикувана в списание „Mind“.
Тест на Роршах – Тестът на Роршах е метод за психологическо оценяване, в което възприятието на субекта за мастилени петна е записвано и после се анализира посредством и в зависимост от интуитивните прозрения на психолога, сбор от научно установени алгоритми или и двете.
Тест на Ишихара – Тестът на Ишихара е тест за проверка на цветоусещането и степента на цветна слепота при пациенти. Наречен е по името на д-р Шинобу Ишихара, професор в Токийския университет, който за първи път публикува разработките си през 1917 година.
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации