Танита Стойчева бе избрана за "Най-позитивната жена" в света
Бизнесдамата Танита Стойчева, съпруга на бившия кмет на Септември Томи Стойчев, се върна от конкурса Mrs. Globe 2017 с награда за най-позитивна жена. Световният конкурс за красота се проведе от 4 до 13 декември в Китай, пише сайтът dariknews.bg

През октомври Танита, която по лична карта е Стоянка, предизвика фурор с първата си победа на новото за нея поприще. Тогава беше определена за Мисис Глоуб България от авторитетно жури. Победата ? отвори пътя към световния подиум, на който тя представи родината.

„Вероятно бях най-горда с флага на България, защото 74 знамена се развяха огласени от българска фолклорна песен. Усещането е велико, незаменимо!“, сподели емоциите си от участието Стойчева.
ВИДЕО:

Дамата, която иначе върти собствен бизнес от години, има много хобита – тенис на маса, спортна стрелба, аеробика, канго джъмпс. Явяването на конкурси е само едно от тях, поредното предизвикателство, поредния опит да вземе повече от живота.
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации