Майката била нощна смяна. Фабриката, в която тя работи се намира на около 10 км от Момчилград. На тръгване от апартамента снощи, тя заключила външната врата с едно завъртане на ключа. На сутринта й направило впечатление, че се наложило двойно завъртане на патронника и едва тогава вратата се отворила,съобщава "24 часа".

След това жената открила тяло на дъщеря си. Детето било с тиксо на устата, твърдят съседи, цитирани от 24rodopi.com.

Жилищният блок, в който се намира апартаментът на семейството, се намира в центъра на Момчилград. Бащата на момиченцето е в чужбина. Детенцето имало и по-голям брат, който в Турция.

По всяка вероятно се касае за убийство по особено жесток начин. Тялото е транспортирано в кърджалийската болница за аутопсия.

На входно-изходните артерии на Момчилград има засилено полицейско присъствие. От полицията и прокуратурата в Кърджали заявиха, че на този етап не разполагат с повече информация и обясниха, че все още се извършват следствени действия.
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации