Малко хора зная че през 2010г сомалийски пирати превземат руски танкер. Путин издава заповед с цената на всичко ПИРАТИТЕ /забележете/ да бъдат ликвидирани по особено жесток начин. Русия не се интересува от танкера.

Морските пехотинци на Русия провеждат спецоперация и се качват на танкера. Хващат ЖИВИ абсолютно всички пирати. Връзват ги и ги товарят на техния си кораб. Танкера си заминава и след това палят пиратския кораб. Пиратите изгарят живи. Докато горят пиратите всичко се снима на камери. Записа се праща в Сомалия.

От тогава нито един руски кораб не е бил пленяван.
През 2006г четирима руски дипломата са убити в Ирак. Путин издава заповед убийците и техните началници да се ликвидират.Операцията приключва успешно. От тогава руски дипломат не е пипнат никъде.
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации