Пиян мъж е успял да оцелее след падане от деветия етаж и дори сам е извикал полиция. Това се е случило в едно от западните предградия на Москва, съобщават руски медии. Когато служителите на реда пристигнали на място, открили мъжа да пие алкохол. Той не си спомнял, защо ги е извикал. Това съобщи руският телевизионен канал „360“, цитирайки местната полиция.

Униформените извикали Бърза помощ. Медицинският екип установил, че пияният мъж е с гръдни травми и други наранявания по тялото. Бил е откаран в болница. Все още не е ясно по какъв начин е успял да оцелее. Смята се, че той е седнал да пие сам в дома си. В един момент – по неизвестни причини, е паднал от прозореца на апартамента си. Не само, че е оцелял, но станал и се върнал в дома си, където си сипал още алкохол.

Източник:www.zarata.info
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации