събота, 29 юли 2017 г.

Две германки са получили сериозни травми в следствие на сексуални приключения. Палавниците били откарани в болница с множество контузии и наранявания, получени при шведска тройка, съобщава издание "Експрес". 

Медиците пристигнали на мястото на инцидента по сигнал на третия участник в креватното приключение. Всичко си вървяло нормално докато един от тримата не предложил да заменят леглото с прозорец. Така, отдавайки се на удоволствия едно от момичетата загубило равновесие и полетяло от третия етаж. Успяло да счупи и двата си крака, а партньорите му изпаднали в паника.

Тичайки по стълбите в опит да стигне до приятелката си по възможно най-бързия начин обаче, се случило нещастие и с второто момиче. То се подхлъзнало, ранявайки ръката и врата си. Когато лекарите пристигнали и тримата креватни каскадьори били голи. Припомняме, че по-рано тази година имаше пореден нелеп случай, в който по време на секс мъж без да иска одуши съпругата си с телефонен кабел.

Превод и редакция:blitz

ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ👇
Сподели новината👇

0 коментара:

Публикуване на коментар

Архив на сайта

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Предоставено от Blogger.