Мъж се събуди в моргата 24 часа след като от семейството му го помислили за мъртъв. Говорителят на здравното им министерство на Зимбаве Сизве Купело признава, че мъжът получил астматичен пристъп и роднините му се обадили, че е починал. Собственикът на моргата, която прибрала „мъртвеца”,  праща шофьор за „трупа“.

Всичко започва ден по-късно. Човек от персонала си вършел административните дейности в моргата и изведнъж чул някой да вика за помощ от една от хладилните камери.

„Веднага ме повика. Аз бях на горния етаж и бързо слязох долу. Не се стреснах, отворих му и мъжът излезе. След това повикахме полицията. Мъжът беше блед, но това го отдавам на студа в моргата“, признава Макуло, който разказва така че все едно това е нещо напълно нормално. Възкръсналият бил настанен в болницата за 24-часово наблюдение, а по-късно изписан.
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации