Преди няколко години Мишо Шамара емигрира в САЩ и заряза кариерата си на рапър у нас – припомня „Уикенд“. Бившият изпълнител на мръсни рими се опита да устрои живота си отначало, но нещо май не му се получи.

Първоначално Мишо Шамара се преквалифицира като шофьор на камион, но не издържа дълга зад волана, защото по думите му имал проблеми с будността и често заспивал, докато карал по американските пътища. След това пишман рапърът започна да се труди като диспечер в транспортна фирма, но в момента усилено си търси втора работа, тъй като не може да издържа семейството си.

Мишо Шамара буквално подлудил собственика на една от най-популярните български чалготеки в Чикаго с молбите си да го вземе на работа като диджей. Варненецът признава, че годините, прекарани зад волана в Америка, смачкали тотално самочувствието му и той давал мило и драго да се върне към музиката.

Американската мечта не се сбъдна за Мишо Шамара, както и за хиляди други българи, апропо…

Говори се, че устатият варненец имал и финансови проблеми, които го подтикнали да си потърси и втора работа.
Така от Биг Ша, както сам се именуваше навремето, Мишо се е превърнал в една голяма Биг Беда – коментират запознати с житието и битието му.

 
Източник: kliuki.bg
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации