Оказва се, че Норма е била ликвидирана от агенти на ЦРУ пише сайта razkritia.com  . Това сензационно разкритие е било направено от бивш агент на ЦРУ, на смъртния му одър. Той се казва Норман Ходжес и е споделил всичко минути преди да издъхне в малко лечебно заведение във Вирджиня, докато се е изповядвал.

Според неговите думи, Мерилин е била ликвидирана от ЦРУ заедно с още около 30 известни личности, сред които актьори, обществени водачи и политици. Задачата на агентите обаче е била да инсценират всичко, така че убийството да изглежда като самоубийство. Оказва се, че Мерилин е станала неудобна на властите не за друго, а защото е имала интимни отношения с Фидел Кастро, а се говори, че е продавала и важна информация на Кенеди. И именно за това се е наложило тя да бъде отстранена, за да не разкрива секретна комунистическа информация на Америка. Агент Норман още споделил в изповедта си, че им е било наредено да инсценират убийството на Мерилин сякаш е прекалила със забранените субстанции, а за тях това е била доста трудна задача, защото до сега не им се е било налагало да убиват жена. Щом им е наредено "от горе" обаче, той и колегите му, които също вече не са сред живите, са нямали избор и са се принудили да ликвидират най-известната компаньонка в света за благото на Америка. 
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Етикети