В момента Бардо живее в "Ла Мадраг", усамотено имение в Сен Тропе, което притежава от 1958 година. Тя винаги е отказвала да прави упражнения или да използва пластична хирургия за разлика от връстничките си Джейн Фонда и София Лорен. 

"В напреднала възраст Бардо отново е предизвикателство за доминиращите обществени норми, този път за тези, които принуждават жените, най-вече филмовите звезди, да не признават възрастта си колкото се може  по-дълго", се казва в биографичната книга.

Актрисата страда от артрит и използва бастун, но няма да се подложи на операция за смяна на бедрена кост. "Вече не мога  да ходя, не мога да плувам. Но съм късметлийка, като виждам колко страдат животните. Изведнъж откривам, че няма от какво да се оплаквам",  казва Бардо.

На снимката е Бриджит Бардо е с втория си съпруг Жак Шарие в Сен Тропе, годината е 1959-а.

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации