Завръщането на 15-годишната Жасмин Блок в семейството й се случи тази неделя, след като тя изчезна безследно в началото на август в Минесота, съобщават местни медии.


Във връзка с изчезването и са арестувани трима: 32-годишният Томас Баркър, 31-годишният Джошуа Холби и 20-годишният Стивън Пауърс.


Полицаите са заявили, че девойката е била позната поне с един от тях. По официалната версия, Баркър е убедил момичето да се качи в колата му и го откарал в къща, където то било подложено нееднократно на физическо и сексуално насилие. Престъпниците завързали Жасмин и постоянно я заплашвали с нож.

Едва миналия вторник те я оставили сама и тя успяла да избяга. Но я очаквало горчиво разочарование. Тя почукала на вратите на няколко къщи, но никой не и отворил.


Тогава отчаяното момиче се хвърлило в езерото Томпсън и го преплувала. След 3 километра изтощителна борба с вълните Жасмин доплувала до другия бряг и попаднала в някаква ферма.Стопаните и позвънили на тел. 911. Жасмин била откарана в болница, а престъпниците са арестувани. Те са обвинени в отвличане, държане в плен на човек и насилие спрямо непълнолетна.

Превод: БЛИЦ


РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Етикети