Мадам Мулти с Божков на тайна среща

От няколко седмици Мадам Мулти се подвизава на територията на Дубай, където бизнесменът с 19 обвинения от прокуратурата се укрива от началото на годината заедно с близкия до него Георги Попов,съобщава сайта ретро.бг


Черепа е потърсил контакт с Павлова веднага след като узнал, че съпругата на някогашния му съратник в хазартния бизнес е пристигнала в емирството на гости на доведената си дъщеря Венцислава и зет си Тарек Микнас.

Неотдавна в телевизионно интервю бившият говорител на групировката „Мултигруп“ Димитър Недков призна, че навремето Васил Божков и Илия Павлов били изключително близки. Факт е, че в началото на 90-те години на миналия век, когато Черепа отваря бинго зали и казина, става съдружник във фирма с покойния основател на „Мултигруп“.


Точно с цел да си припомнят „добрите стари времена“ Божков се свързал с Дарина и я поканил на вечеря в един от най-изисканите ресторанти в Дубай. Беглецът настоятелно искал да се види с Павлова, защото вече 11 месеца, откакто се укрива в емирството, контактът с българи започнал да му липсва.

В Дубай живеят и работят много българи, но по обясними причини Божков, срещу чиито фирми бяха предявени като дължими със задна дата данъци, такси и лихви в размер на близо 700 млн. лв., не можел и не искал да комуникира.


Според запознати обаче Дарина Павлова любезно отклонила предложението на бившия ортак на мъжа си да се видят на четири очи. Бизнес дамата не без основание се притеснявала да се показва публично с олигарха. Тя порязала мераците на Черепа, тъй като преценила, че дори и на 3500 километра от София има, макар и малка вероятност срещата им случайно да бъде видяна от сънародници и да бъде заподозряна в тесни връзки с разследвания милионер.

Вижте още:Ето кой кой е в България. Кой създаде групировките, кой ги обезглави и кой дърпа конците до днес!

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации