Димитър Бербатов се изкара жертва на комунизма и е щастлив, че това време отмина!
Футболната звезда и жива легенда на България Димитър Бербатов не остана по-далеч от много известни личности у нас. Той също не си спомня с добро тоталитарния режим и смята, че в момента страната ни е в по-изгодна позиция.
Митко разкрива в интервю, че детството му е било доста тежко, защото е нямало каквото си поискаш за ядене. Дори хляб е нямало в неограничени количества, когато начело на държавата е бил Тодор Живков.

Димитър Бербатов не харесва времето на комунизма
„Спомням си, че имаше километрични опашки за хляб. Всеки от семейството се редеше по един час и така се сменяхме. Като ти дойде редът, взимаш каквото е останало. Ако е свършил хлябът, оставаш гладен.“, казва Бербатов пред сайта на „Манчестър Юнайтед“, пише Politikavplovdiv.com.
Той разкрива, че се е чувствал доста зле по време на социализма у нас, защото по магазините е нямало всичко и хората са се хранели само с ограничено количество продукти.
Затова днес Бербатов е щастлив, че може да си позволи всичко и по магазините има всичко, което иска. Все пак той не забравя миналото си, за да успява да възпитава дъщерите си, че невинаги могат да тънат в лукс, както е сега.

По всичко личи, че Димитър Бербатов не е привърженик на протестите у нас, защото там са хора, които искат по-добър живот, а такъв Митко вече има.
Прави впечатление обаче, че той говори доста уверено за комунизма, макар да е видял от него едва 8 години, тъй като е роден през 1981 г., а през 1989 г. дойде демокрацията. От тези 8 със сигурност помни най-много 5, а се е редял на опашките не по-рано от първи клас, т.е. на 7 г.

Всичко това буди подозрение, че той бърка времето на Тодор Живков с това на Жан Виденов. Да, и Виденов беше комунист, но по неговото време в България вече властваше демокрацията.
Бербатов твърди, че и като юноша не му е било лесно. Когато е отишъл в София, за да играе за ЦСКА, той е живял на квартира и се е хранел оскъдно.
Днес обаче Митко Бербатов има милиони и затова няма как да влезе в кожата на хилядите българи, които обикалят площадите всяка вечер.
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Етикети