Ще бъдат съставени актове на ГЕРБ и БСП заради неспазване на мерките срещу коронавируса. Това стана ясно на брифинг, в който взеха участие министърът на здравеопазването Кирил Ананиев и представители на Националния оперативен щаб на пресконференция в понеделник

. „За да не бъдем обвинявани, че правим някакъв подборен контрол, решението - и на министъра, и на РЗИ, е да ги глобим с максималната сума от 3 000 лв., затова, че са допуснали масови събирания на много хора на закрито без спазване на отстояние и носене на маски. В резултат на това имаме заразени хора", заяви държавният главен инспектор д-р Ангел Кунчев.

„Същото ще направим с Националния стадион „Васил Левски” поради това, че не бяха изпълнени изискванията. Макар, че формално беше спазен процентът, който трябва да е максимално зает, всички хора се струпаха на едно място – подскачаха и се целуваха”, допълни той.

Източник:e-burgas.com
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации