Последният противник, който Григор Димитров срещна на Adria Tour - Борна Чорич, е дал положителна проба за коронавирус. Това разкри самият той в социалните мрежи.

Снощи най-добрият български тенисист съобщи от дома си в Монако, че е заразен. Впоследствие финалът на надпреварата между Новак Джокович и Андрей Рубльов в Хърватия бе отменен.

Григор и Чорич играха един срещу друг в първия мач в Задар през уикенда и прекараха известно време заедно и извън корта. Все още не е ясно кой на кого е предал болестта, но не е изключено да има още преносители.

„Здравейте всички, искам да ви информирам, че дадох положителен тест за COVID-19. Ще направя всичко, за да бъда сигурен, че всеки, който е бил в контакт с мен през последните дни, е тестван. Съжалявам много за всяка вреда, която е възможно да съм причинил. Чувствам се добре и нямам симптоми. Пазате се и бъдете здрави. Изпращам много любов за всички ви!“, написа хърватинът.


През вчерашния ден турнирният директор на Adria Tour Джордже Джокович каза, че всички, които са били в контакт с Димитров, ще бъдат тествани.
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации