В зоопарка „Лимпопо” в Нижни Новгород лебед умря от депресия след смъртта на приятелката му. Гвидон повече от месец оплаквал съдбата на Царевна, погубена от зли хора, но не успял да се справи с мъката, съобщава LifeNews. Така легендата за верността на лебедите намери ново горчиво потвърждение.

Гвидон овдовял преди месец, когато неизвестни злодеи подхвърлили хляб със скрити вътре игли. Птицата се борила са живота си около две седмици и умряла в страшни мъки пред очите на десетки посетители и служители на зоопарка, които не успели да й помогнат.

След смъртта на приятелката си Гвидон започнал да се страни от останалите лебеди и спрял да се храни.
Сътрудниците на зоопарка установили денонощно наблюдение за депресираната птица и всячески се опитвали да го нахранят и върнат в ятото, но нищо не помогнало и лебедът умрял.
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Етикети