На 22 февруари 1803 г. група рибари от японската провинция Хитачи се натъкват на странен обект край брега. Водени от любопитство си те го извадили на брега, за да го изследват.

Мистериозният съд бил висок 330 сантиметра и 540 см широк. По форма напомнял на кохако – японска кадилница. крадсено от непознкатодкрадено от непознато Горната част на „кораба“ била изработена от червен лакиран материал, наподобяващ палисандрово дърво. В долната част имало голям брой медни плочи, очевидно за защита от сблъсък с остри скали.

Отгоре имало няколко прозорци, затворени със стъкло или някакъв кристал. Те били прозрачни, което позволило на рибарите да погледнат вътре в крадено от нерпозрнаторкрадено от непознато Уцуро буне (както те нарекли ​​мистериозния обект). Вътрешността на обекта, била покрита с надписи на непознат език.

Вътре в кабината имало два листа, трилитрова бутилка с вода, месен пастет и няколко кекса. Освен това изумените рибари видели и собственика на кораба – красиво двадесетгодишно момиче с червена коса и вежди. крадено рот непознатоаакрадено от непознато Косата на момичето била удължена с някакви изкуствени бели нишки. Момичето имало дълга дреха от странен и красив материал. Момичето се усмихвало приветливо и говорело нещо на неразбираем език. В ръцете си държало малка кутия.

След всичко това рибарите решили да върнат непознатата и нейния кораб обратно в морето, а крадено от непознатойкратдено от тнепознато те продължили да се занимават с риболов./nepoznato.energetika-bg.com/
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации