Властите във Финикс са се натъкнали на ужасяващата гледка по време на разследване за нелегална продажба на органи.

Глава на жена била пришита върху торса на мъж, който след това бил окачен на стената. Това е само част от шокиращите гледки, на които се натъкнали разследващите полицаи.

Имало и ценовата листа на престъпния канал за трафик на органи, която включвала цяло тяло на момиче, без рамене и глава – 2900 USD, уточнява „Блиц”. Много от близките на починалите, чийто части са открити, смятали, че телата на техните близки са били дарени за научни изследвания, без да осъзнават истината, пише Факти.бг.

Семействата на починалите твърдят, че телата на близките им са били дарени, за да могат да се използват техните органи. Вместо това обаче труповете били разчленявани и продавани на парчета. В щата Аризона има 4 големи фирми, които работят с даряване на органи и има дори една компания, която замразява органи с надеждата да ги съживи.
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации