Екстремна протеин-растителна диета ще ви помогне бързо и ефективно да се отървете от наднорменото тегло.

Според диетолозите, има много методи за отслабване, но сред тях има и една супер бърза и ефикасна диета. Тя ще ви помогне да загубите 18 килограма при това само за две седмици. Без майтап!

Планът за хранене се основава на консумацията на протеино-зеленчукови продукти.

Експертите в областта на храненето разкриха, че същността на тази диета се състои в консумация на храна на всеки 3 часа. И последният прием трябва задължително да включва чаша кефир.

Но има един нюанс: можете да ядете не повече от това, което можете да поберете в дланта си.

Диетолозите съветват също така напълно да премахнете солта и захарта от менюто си.

Сред разрешените продукти трябва да се добавят варени яйца, мед, краставици, пилешки гърди и варена риба.

Можете също така да ядете зеленина и извара. Тези храни са с ниско съдържание на калории и бързо се елиминират от тялото.

Най-важното изискване: не може да бъдете на протеин-растителна диета за повече от 2 седмици. Но това време е достатъчно, за да загубите максимум 18 килограма.

„Ако удължите диетата ще започнете да изпитвате изтощение”, предупреждават експертите.

Важно е да се разбере, че всяка диета е вредна за тялото, но много жени са готови за всичко заради заветните цифри на кантара и сантиметъра. Затова диетолозите съветват да се използва по-малко вреден хранителен план, какъвто е протеино-растителната диета.



Ако говорим за опасностите от бързата загуба на тегло според тази схема, тогава диетолозите отбелязват обострянето на хроничните заболявания, повишаване на кръвното налягане и отрицателно въздействие върху психо-емоционалното състояние на човека.

Въпреки това този хранителен режим е „цвете” в сравнение с другите диети.

Протеиновата диета крие големи опасности за здравето

Освен това повечето хора няма да изпитат негативни ефекти върху себе си от тази диета. Отрицателният ефект може да има само върху хората с хронични заболявания. Ето защо, преди да се впуснете в някоя диета, то определено преди това трябва да се консултирате с диетолог. Защото ако това не е направено последствията могат да бъдат много тежки за здравето ви, пише jenata.blitz.bg
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Етикети