петък, 12 юли 2019 г.

Слави Трифонов стъписа колегите и приятелите си. Оказа се, че той живее в постоянен страх. За да се чувства спокоен, Дългия е монтирал в палата си в пернишкото село Кладница, иновативно електронно изобретение, пише „Уикенд“.

Благодарение на приспособлението входната врата на дома на шоумена може да се отключи единствено с неговия пръстов отпечатък. Ключалката представлявала дигитално устройство, снабдено с брава и скенер за пръст.

За да влезе в дома си, Слави трябва единствено да постави пръста си върху четеца на устройството. Устройството позволява запаметяването на максимум 120 отпечатъка. Но Дългия не разрешил дори на близките си достъп до имението му.

„В сравнение с други методи, идентификацията по пръстов отпечатък е с най-висока степен на защита. Копирането на ключ, кражбата на парола е много по-лесно. Но сдобиването с пръстови отпечатъци е значително по-трудно. Използването на тази система гарантира не само сигурност, но и практичност – потребителят не трябва да носи нищо – за да отключи вратата, той се нуждае само от отпечатък на собствения си пръст”,поясняват специалисти.

За устройство на входната врата на имението си в пернишкия Бевърли хилс, Слави Трифонов е броил около 600 лв – сума, която е нищожна за неговите възможности.

Шоуменът е изключително доволен от покупката, тъй като от години го преследват различни мании и фобии.
ВИЖТЕ ОЩЕ:
Сподели👇

0 коментара:

Публикуване на коментар

Архив на сайта

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Предоставено от Blogger.