неделя, 28 юли 2019 г.

Черна неделя за България. Труповете по родните пътища през днешния ден станаха осем. Преди минути стана ясно, че в тежката катастрофа край Драгоман, която блокира пътя към "Калотина" е починала и жената, спътница на водача, който издъхна на място. Лекарите са се борили за живота й до последно, но травмите й са били несъвместими с живота и малко след постъпването й в болницата, тя е починала.

Неделният кървав ден бе белязан от много катастрофи с пострадали и загинали. Двама души намериха смъртта в София. Единият инцидент е станал около 3 часа на бул. "Сливница", където млад мъж е забил возилото си в уличен стълб.

Причините за катастрофата все още не са ясни.  Малко след 6 сутринта пък край Владая едва 21-годишен перничанин почина след катастрофа. Автомобилът му е паднал в дере до пътя.  Рано тази сутрин при катастрофа загина 16-годишно момче на пътя Пазарджик - Пловдив.

Най-тъжна бе трагедията, разиграла се на пътя Варна - Бургас. Майка и бебето й издъхнаха при зверски инцидент там. Малко по-късно от раните си починал и водачът на автомобила. По информация от полицията загиналото семейство е родом от Румъния./Блиц/

Призоваваме водачите да карат внимателно и със съобразена скорост.

ВИЖТЕ ОЩЕ:
Сподели👇

0 коментара:

Публикуване на коментар

Архив на сайта

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Предоставено от Blogger.