неделя, 28 юли 2019 г.

Почина актьорът Едуардо Гомес, познат ни като Мариано в сериала "Щурите съседи" (2003 – 2006) и Макси в сериала "Новите съседи" (2007 – 2013). Вчера (28 юли) любимият на много зрители актьор умира на 68-годишна възраст, само ден след като ги е навършил. 

За кончината на известния испански комедиен актьор, в интернет пространството съобщи сценаристът Алберто Кабайеро.

Едуардо Гомес започва да се снима по-късно в своя житейски път - в края на 90-те, когато придружава приятел за записването на поредица. Преди да стане актьор е бил сервитьор, продавач и т.н. Гомес се снима предимно в телевизионни сериали, но има и малки роли във филми. Играл е и в театъра и киното.През 2004 г. получава награда за „Най-добър актьор за поддържаща роля“ в „Щурите съседи“.Едуардо Гомес има син от предишен брак, който също е актьор.

Причината за смъртта на актьора не се съобщава, но от месеци той имаше здравословни проблеми. Неслучайно последната му фотография в Инстаграм е от болница./Блиц/
ВИЖТЕ ОЩЕ:
Сподели👇

0 коментара:

Публикуване на коментар

Архив на сайта

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Предоставено от Blogger.