Светът около нас се мени динамично и неусетно. В днешно време не си даваме сметка колко по-лесен и удобен е станал животът ни благодарение на технологиите, които освен, че са променили изцяло начина на комуникиране, са допринесли значително за обогатяването на нашия речник и начин на изразяване.


Bradva.bg подбра за нашите читатели няколко много интересни фрази, които използваме всеки ден, но не си даваме сметка, че само преди 20 години, за такива лафове щяха да ви обявят за луди и дори да ви вкарат за лечение в психиатрична клиника.

Замислете се как ли биха прозвучали тези изречения в началото на 90-те години или дори малко по-рано, когато най-модерното средство за комуникация беше домашния телефон? Наистина е забавно, ако за миг си представите колко налудничаво би звучало всичко това преди толкова години J

-Аз ще съм на поход на Витоша, но ти ми звънни
-Замръзна ми ръката, докато говоря с теб!
-Без да искам изтрих „История Славянобългарска“
-Ох, не мога да вляза в пощенската си кутия
-Преди 5 минути ти пратих писмото, получи ли го?
-Не те чувам добре, заглъхваш ми
-Зареди ми 10 лева на примата
-Предлагам на Иван да му подарим едно домашно кино за рождения ден!
-Я направи едно видео с телефона!
-Бихте ли ми казали колко е часът, защото си забравих телефона у нас
-Хакнаха ме!
-Хайде ще видим на скайпа!
Автор: Bradva.bg
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации