Крадлата, решила да претараши туристите, се оказала неприятно изненадана

Японци туристи обезвредиха джебчийка в центъра на Велико Търново днес следобед, разказаха очевидци във фейсбук.

Туристите се разхождали по тротоара, когато 26-годишната Събка от Самоводене, решила да претараши чантата на жена от групата. Вместо на богат улов обаче, се натъкнала на бойни китайски схватки, предава бТВ. Според медията туристите били китайци.

"Японски туристи хванаха крадла, която се опитваше да ги обере в центъра на Велико Търново. Затиснаха я на земята и търпеливо, по азиатски изчакаха полицията, която пристига от центъра до центъра, за внушителните 20 минути. Вероятно, крадлата бе ромка и пищя неистово като пред заколение.


Японците едвам я удържаха, за да я предадат на полицията. Тъжно! Срамно! Позорно!", написа Галина Александрова във фейсбук и публикува снимки от случката."Петима, шестима китайци нападнаха една жена. Разчекнаха я по всякакъв начин, повдигаха й краката, ръцете, обръщаха й краката, след това я повалиха на земята,като че ли я колят, нали", разказва очевидецът Емине Вилиева./Канал3/

Снимки: Facebook/Galina Alexandrova 
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации