Павлин Иванов е 18-годишен ученик от село Добри дял. Младото момче предизвиква сензация в социалните мрежи, след като пуска видео-обръщение към родните депутати.

В него той говори за неравенството в държавата, безпаричието и защо българите бягат в чужбина.

Въпреки крехката си възраст, момчето е наясно със ситуацията в страната и се опитва да постигне някаква промяна. Думите му удрят в целта, а на фона на песента „Сестра брата кани“, те определено са въздействащи.

Павлин живее с баба си и брат си, защото баща му е починал, а майка му живее и работи в чужбина, за да може семейството да преживява. Тежкото положение, в което се намира семейството му, и осъзнаването, че има много българи в подобна на неговата ситуация, кара Павлин да изкаже разочарованието си и гнева си към депутатите:

„Вие давате ли си сметка колко са тия пари… за вас, те са кълкото една вечеря, а за тях са цял месец„, казва той, говорейки за ниските пенсии, които получава българският пенсионер.

След това момчето продължава:

„Направете си равносметката вие как живеете и ние как живеем“. Павлин говори за наболели социални проблеми, които не са нови, но със сигурност са актуални. Ситуацията у нас със сигурност не е розова, но може би, ако някой се вслуша в мислите на българите, нещата могат да се оправят…/Брадва.бг/
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

1 коментар:

  1. Така е, а те крадат от парите ни тука и си купуват с тях по 10 апартамента!!! Това е управлението на "ГЕРБ", то е равнозначно на "ГРОБ"! Хората тук нямат пари да си платят ежемесечните разходи и именно затова се принуждават да отиват да работят в чужбина, че да могат да оцеляват и живеят. Това е обективната истина за нашата държава и за пагубното управление на гербаджиите-престъпници!

    ОтговорИзтриване

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации