Бившата беквокалистка на Слави Цветелина Грахич изживява едни от най-трудниет периоди в живота си. Певицата е затънала до такава степен в борчове, че се чуди как да оправи положението, пише „Галерия”.

Босненката дължала крупни суми на близки и познати, които заемала за осъществяването на музикалните си проекти. Инвестициите обаче имали нулева възвращаемост и певицата дори нямала пари да си плати сметките.

На всичкото отгоре Грахич издържала и гаджето си Кристиян Шаламанов, който в момента не работел.Всъщност проблемите на Грахич са вече от няколко месеца насам, издават нейни близки и подозират, че красавицата може да се е забъркала с лихвари.

Това не е първият път, когато Грахич има финансови проблеми. Преди около година положението й също не било никак розово.Тогава дори нейни познати издадоха, че тя е много унила, защото не разполага с достатъчно средтва, за да вдигне така мечтаната сватба с гаджето си. Така тържеството на двамата влюбени тогава се отложи за неопределен период от време. По всичко изглежда обаче, че ситуацията е все така сложна и към днешна дата, а певицата неведнъж е споделяла, че нe жeлae cĸpoмнo тъpжecтвo, а пищнa cвaтбa./show.blitz.bg
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации