Заподозреният за убийството на таксиметров шофьор на пътя в Разградско се прибрал в града със случайно преминаващ в района на престъплението автомобил.   Мъжът бил забелязан от шофьорка, която се оказала в района, съобщава Дарик Разград. Жената спряла, за да попита дали е станал пътен инцидент и дали може да помогне. Тогава мъжът - около 30-годишен, турскоговорящ, помолил да бъде закаран до Разград.   Качил се в колата, седнал на задната седалка, жената го оставила в централната част на града, по него нямало видими следи от кръв или наранявания.

Мъжът все още се издирва. Камера го е заснела, съобщава bTV.

Видеото можете да видите тук!

Първоначално информацията е била, че става дума за катастрофа, но при огледите е установено, че се касае за криминално престъпление./Блиц/
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации