Това става ясно от отговор на министъра на отбраната на въпрос на народния представител Николай Цонков. На 11 декември м.г. след проведена процдура  за възлагане на обществена поръчка , с определения за изпълнител „ТЕРЕМ-ХОЛДИНГ“ ЕАД е сключено рамково споразумение за ремонт III степен на 13 средни танка Т-72.

На 19 декември м.г., при условията на това рамково споразумение с „ТЕРЕМ-ХОЛДИНГ“ ЕАД, е сключен конкретен доовор за ремонт на 10 танка Т-72, като цената на ремонт на един танк Т-72 е 986, 400 хил. лв. с включен ДДС. Изпълнителят поема ангажимент, който включва предоставянето на комплексна услуга – цялостен ремонт III степен, предвиждащ основен ремонт и/или подмяна с нови агрегати, възли, прибори, отделни части, работно и специално оборудване, съгласно техническата докуметация. За извършване на дейностите по ремонта „ТЕРЕМ-ХОЛДИНГ“ ЕАД е посочил за подизпълнител „ТЕРЕМ – „Хан Крум ЕООД, гр. Търговище.

Във връзка с това  е сключен договор  за ремонт на 10 танка Т-72 на обща стойност 5, 140 200 млн. лв.


Спирдон Спирдонов otbrana.com

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации