loading...

вторник, 4 декември 2018 г.

Изключително зловещо видео, от което ще ви настръхне косата.

Смелчага поддържа канала си в Youtube с рецензии на различно оборудване. Този път той решава да тества новия модел екстремен фенер TruNite TN12 на може би най-тъмното място – изоставена мина!

Смелчагата влиза в зловещите тунели и започва теста на преимуществата на фенера. В един момент чува нещо странно! /вижте след 12-та минута на видеото/.


Първоначално си мисли, че това е вятърът, но в последствие се убеждава, че със сигурност не е!Според редица експерти това, което мъжът неволно е записал е сатанински химн!

Сатанински секти практикуват зловещите си ритуали в изолирани места като тази изоставена мина. Ако случаен се натъкне на подобно събитие лошо му се пише!

ВИЖТЕ ЗЛОВЕЩОТО ВИДЕО, ПО-СТРАШНО Е ОТ ХОРЪР:
/Брадва.бг/
ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ👇
loading...
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👇

0 коментара:

Публикуване на коментар

ТОП-ПУБЛИКАЦИИ:

Предоставено от Blogger.
senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Архив 2

Архив 1

ЛЮБОПИТНО

КОНТАКТИ: