Една от големите звезди на сериала "Откраднат живот" - Наум Шопов-младши, шокира приятели и последователи в социалната мрежа с неграмотност. Артистът, по когото се прехласват не една и две девойки, разочарова всички с послание над една от снимките си в интернет.

Кадърът в "Инстаграм" е от снимачната площадка на сериала, където актьорът влиза в ролята на коремния хирург Борис Тасев.

Публикуваме думите му без редакторска намеса:

"Туко-що прочетохме част от финалните епизоди на 6 сезон на "Откраднат живот". Идея си нямате какво предстои". Това е написал Шопов над снимка с д-р Романова, чаровната уроложка в сериала Зорница Огнянова и финансовата директорка на "Свети Кирил" Ина Фотева.

Въпреки че Наум се занимава с медицина и в живота и се очаква да е грамотен именно заради високото си образование, уви, и той явно прави елементарни грешки и вместо "току-що" е написал "туко-що"./Блиц
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации