Водещият на “ Тази сутрин “ по bTV Антон Хекимян няма никакво желание да сключва брак с приятелката си Василена Гръбчева. Красивата репортерка, която работи в конкурентната Нова телевизия, отдавна го натискала за сватба, ала журналистът не искал и да чуе за венчавка.

Той предпочитал да се посвети на кариерата си, а плановете му за семейство били в далечното неясно бъдеще, пише „Уикенд“.
„За мен работата е най-важна!“, изричен бил амбициозният Хекимян.

Антон отдавна е известен в bTV като работохолик. Напоследък колежките му даже се шегували с него, че е заживял в телевизията от голям зор да се докаже пред шефовете си. „Понякога нощувам в нюзрума, защото имам много работа. Нося си сак с резервни дрехи и спя на дивана“, откровеничи Хекимян . 

Усилията му явно са оценени. Той в момента е с една от най-високите заплати в медията. След актуализацията през януари, той вече получава 9000 лева месечно.
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации