Руски национали се замесиха в голям скандал. Нападателят на Зенит Александър Кокорин и полузащитникът на Краснодар Павел Мамаев са обвинени в побой над двама високопоставени чиновници.

Полицията вече разследва случилото се.А от руската спортна федерация действаха мигновено. Изключиха играчите завинаги от националния отбор

В медиите се появи видео, на което ясно се вижда побоят. Мъжете, които нанасят ударите много приличат на играчите. От страна на Зенит вече потвърдиха участието на Кокорин в скандала в Москва. На него се вижда още, как нападателят на Зенит взима стол, приближава се до посетител в костюм, седящ в ъгъла на заведението и започва силно да го бие.

Пострадалите са високопоставени чиновници в Министерството на промишлеността и търговията.

Скандалът избухва, след като персоналът помолил много учтиво Кокорин и Мамаев да се успокоят, тъй като били прекалено шумни. Сбиването става, след като компанията на играчите получила забележка и от пострадалите по-късно в сбиването.

В побоя в заведението се включва и братът на Кокорин – Кирил, който нанася удари в лицето на другия посетител. Малко след това в кадър се появява и футболистът на Краснодар, който също започва да налага удари.

Най-голямото наказание, което грози двамата е лишаване от свобода за две години. Има практика обаче, в подобни случаи, обвиняемите да получат наказание – общественополезен труд.

В момента Кокорин и Мамаев не са сред повиканите в националния отбор на Русия, който се подготвя за мачове с Швеция и Турция.

Съпругата на Мамаев – Алана – вече се извини за случилото се, като сподели: „Те бяха пияни. Как да се обясни това? Тъжно е. Извинете. Срам ме е заради него.“

ВИДЕО


РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации