Каня цяла България, да дойде, да яде, да пие, обяви Любимеца на народа

Вечният кандидат-президент и търновски шоумен Димитър Маринов – Пищова ще вдига сватба това лято, съобщава "Монитор".
Избраницата на 62-годишния плейбой е на 24 години от Сандански и е с перфектни мерки за Пищова  - 1,75 висока и естествено - 48 килограма. Двамата са се запознали на конкурс за красота.

Годежът ще бъде на 24 май в Арбанаси, а сватбата - на 15 август, Голяма Богородица, в Равда.

"Сватбената церемония ще бъде в тесен семеен кръг. Ще има само стотина верни авери, но всеки, който иска, ще може да дойде да пийне и хапне на богатите трапези, които ще бъдат разпънати край морето. Каня цяла България, да дойде, да яде, да пие, да се весели и да запомни кога Пищова е вдигал тежка войводска сватба с мома люта македонка", похвали се пред изданието Пищова и се закани, че за сватбата му в България ще се говори 100 години.

Той призна, че за да има пари за тежките софри, наскоро е продал нивите на дядо си в село Батак, за които е взел 100 000 лв.

Преди 7 години Пищова отново готвеше сватба, но тя пропадна, след като булката му избяга вечерта преди венчавката, която трябваше да бъде в Троян.

Тогава, въпреки случката, Пищова пристигна в Троянския манастир с розова лимузина, където трябваше да се състои церемонията.

По-късно шоуменът го закъса със здравето, но явно в момента отново е във форма.

"Ям, пия, е*а и не мисля за нищо. Ето и сега ме хващаш с 3 манекенки в джакузито да се къпем и да пием шампанско. Живее ми се още, бе мама му стара", заяви Любимеца на народа, който се закани отново да се кандидатира за кмет на Велико Търново на изборите следващата година.

Източник: www.dnes.bg



РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации