петък, 9 юни 2017 г.

26-годишната Добринка Крумова от жк „Бистрица” в Дупница издъхна вчера след продължително боледуване. Младата жена за 6 месеца се стопи наполовина от незатваряща се рана след оперативна намеса.
Преди време тя се бе оплакала, че не искат да я приемат нито в частната, нито в общинската болница в Дупница, тъй като не е здравно осигурена, пише Блиц.

Добринка Крумова бе оперирана през септември миналата година в частната болница в Дупница. Тя е била с анус претер, д-р Ени Лефтеров тогава извършил операцията, но разрезът повече от 6 месеца не зараствал.Проблемите на Добринка започват преди 7 години, когато след раждането на сина си получава перитонит и се налага оперативно лечение. През 2010 г. отива заедно с приятеля си в Бургас, където живеят около година и половина.

През 2011 г., при скандал приятелят й я намушква с нож в корема. Острието пробива част от червата на жената и тогава след операция й е сложен анус претер, който тя носи до миналата година.

Операцията през 2013 г. е извършена с финансова помощ от Агенцията за социално подпомагане в града.

„Заради 575 лв. неплатени осигуровки не й обърнаха внимание”, заяви през сълзи пред в.”Вяра” майката на починалата жена Валентина Болюкова.

Тя сподели, че е плащала по 120 лв. само за торбичките, необходими заради незатворената рана. При условие че получава едва 200 лв. на месец заплата, а Добринка вземала 125 лв. социална помощ.Добринка Крумова е майка на две деца, но заради невъзможност да се грижи за тях 10-годишната й дъщеричка е настанена в Дома за деца, лишени от родителски грижи „Олга Стоянова“ в Дупница, а 6-годишното момченце – в социално заведение в Благоевград.
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👇

1 коментар:

  1. ОТ ДВЕ ГОДИНИ СЪМ С СЪРДЕЧНА НЕДОСТАТЪЧНОСТ ! ВЕЧЕР СПЯ С МАШИНА ЗА ВЪЗДУХ БИ ПАП! НЯМАМ ПЕНСИЯ И ДЖИПИТО НЕ МИ ДАВА МЕДИЦИНСКО ЗА РАБОТА ! НЕ МОГА ДА СИ ПЛАЩАМ ПОМПИТЕ КОИТО МИ СЕ ПОЛАГАТ ПО КЛИНИЧНА ПЪТЕКА ОСИГОРОВКИТЕ С ЕДНА ДУМА НИЩО НЕ СТАВА !ЧУВСТВАМ ЧЕ ДЪРЖАВАТА ИЗВЪРШВА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СПРЯМО МЕН СЪЩО ТАКА Е ВИНОВНА И ЗА СМЪРТА НА ТОВА МЛАДО МОМИЧЕ ! УМОРИХА НАРОДА ТИЯ ГАДОВЕ УМОРИХА ГО И НИЕ САМО СИ МЪЛЧИМ !

    ОтговорИзтриване

Архив 2

Предоставено от Blogger.

Архив 1

ПОСЕТИТЕЛИ ГЛЕДАТ В МОМЕНТА:

КОНТАКТИ: