Сензационно видео изтече в мрежата, на което се вижда екстравагантната шофьорка на тротинетка Емили, нашумяла покрай връзката си с културиста Тихомир Рангелов, избрал за известно време да се представя като трансджендър жената Мелиса.


Емили през последните месеци влиза в новинарските емисии благодарение на безумието си да излезе на магистралата с тротинетка, а наскоро се преби на столичен булевард, като инцидента като по чудо мина без сериозни травми по нея, нямаше и други пострадали.


Блондинката не крие, че е родена като момче, но е претърпяла смяна на пола и е активист за трансджендър обществото. Някои дори са убедени, че Емили се е родила хермафродит, но в зряла възраст избрала да е жена.В мрежата изплува любопитно видео, в което Емили се появява като момче и то до един от знаковите поп фолк изпълнители - Фики Стораро. "Обичам те много! Ти си най-добрият певец на света! Обичам те, Фики!", обяснява се в клипчето момчето Емил(и), докато прегръща сина на Тони Стораро, който му връща жеста с думите: "И аз те обичам! Ти си най-доброто момче!".

Видеото е снимано преди пет години, непосредствено преди новогодишните празници, тъй като Емили честити на Фики коледните празници.

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации