32 души са загинали, а над 80 са ранени при влакова катастрофа в Северна Гърция. Пътническа композиция, пътуваща от Атина за Солун, се е сблъскала челно малко преди полунощ с товарен влак край град Лариса.

Засега не са ясни причините за инцидента. Ударът е бил много силен и първите четири вагона на пътническия влак дерайлирали. 

По данни на местните власти първите два вагона са почти напълно унищожени, след като били обхванати от избухналия пожар. На място са министрите на вътрешните работи и на здравеопазването.

По данни на местните власти първите два вагона са почти напълно унищожени, след като били обхванати от избухналия пожар, предава NOVA.Заради изключително тежкия сблъсък евакуацията на пътниците се извършва при много трудни условия. 

Общо 350 души пътували в пътническия влак, който тръгнал от Атина към 19:30 часа.
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации