Пияни войници са застреляха 10-годишно украинско момиче край Киев, съобщи „Фокс нюз“, позовавайки се на родителите на загиналото дете.

Анастасия Столук, наричана от близките си Настя, е почина на 28 февруари в село Шибена, намиращо се на около 64 км от украинската столица, твърди братовчедката на момичето Аня Столук пред „Таймс“.

Според информацията, до инцидента се е стигнал, след като украински тийнейджър стрелял с пистолет във въздуха. Войниците отговорили с безцелна стрелба срещу къщите в селото.„Войниците чуха стрелбата от пистолета, но тъй като бяха толкова пияни, не разбраха откъде идва тя и просто започнаха да стрелят навсякъде, където можеха да видят„, разказва опечалената майка на Настя – Вера Дмитриенко, пред „Таймс“.

По време на стрелбата Анастасия е била в къщата на семейството заедно с чичо си. Детето е починало веднага.

По думите й войници са плячкосали магазините в селото, и с награбения алкопол да се напили до безпаметност.

Твърди се още, че войниците са попречили на майката на Настя да я погребе в местното гробище. Сега гробът на 10-годишната Настя е в задни двор.


РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации