22-годишната Медоу Уокър се омъжи тази седмица. Дъщерята на покойния актьор Пол Уокър започна семейния си живот с актьора актьора Луис Торнтън-Алан в Доминиканската република. И тъй като баща ѝ вече го няма, за да я заведе до олтара, тази чест се падна на актьора Вин Дизел.

Отношенията между Медоу, която загуби баща си на 15-годишна възраст и останалите актьори от „Бързи и яростни“ винаги е вълнувала почитателите на хитовата поредица. Във филма се разглеждат темите за приятелството и семейството, а след смъртта на актьора през 2013 г. целият екип на филмите си постави за задача да бъде семейство за младата Медоу.

Най-голямата отговорност се падна на екшън актьора Вин Дизел, който освен партньор на Пол Уокър във филмите, беше и негов много близък приятел. През годините след смъртта на Уокър той многократно е заявявал, че Медоу е част от семейството му. По тази причина няма по-подходящ човек, който да изпрати младата жена до олтара.

Медоу съобщи, че се е сгодила за Луис Торнтън-Алан през август, малко след като стана публично известно, че са заедно.

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации