Част от описанието за тази цена е: “ Преместваема къща 600х900 – 54м2

Дневна, 2 спални, кухненски бокс, баня и тоалетна.Жилищните модули са преносими постройки за временно или постоянно живеене позволяващи обзавеждане с офис мебели,кухни,санитарен възел и др.

Практиката показва, че жилище се прави от различни материали. За основа на сградата може да се вземе дори и контейнер. И тогава на практика се получава едно практично съоръжение, което лесно може да се демонтира и да се премести на друг участък. Да разгледаме прекрасните примери на дизайнерската мисъл.

Главния плюс на жилището от контейнер е че може да се създаде бързо и с минимални средства.При създаването на такъв дом, трябва да се вземе предвид, че площта на стандартен контейнер е около 28 кв.м. За изграждането на удобен дом е по-добре да се използват множество контейнери.

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации