Труп в контейнер

Торс на мъж на средна възраст е бил намерен малко преди полунощ в неделя край контейнер за смет в старозагорския квартал „Три чучура“, на зловещата гледка се натъкнала клашарка, която търсела нещо за ядене.


Според съдебните медици тялото е било разрязано с трион и частите са били последователно разнасяни на различни места. В резултат на бързите оперативни действия е задържан евентуалният извършител на бруталното убийство: собственик на апартамент в блок 26 на метри от мястото, където са изхвърлени частите от трупа.Зловещата новина съобщи пръв Монитор

При обиска в жилището са намерени отрязани двете ръце на жертвата без дланите, в момента текат разпитите на задържания за 24 часа по закона за МВР. Според запознати  с хода на разследването все още не е открита главата на жертвата, за която се предполага че е клошар.

Убийството е било извършено поне преди две денонощия, предполага се, че краката са заминали с битовата смет на сепариращата инсталация в квартал „Идустриален“, но не са били забелязани от работничките там. Очакват се подробности за самоличността на убития и извършителя към 17,00 часа, когато съвместна пресконференция ще дадат директорът на ОД на МВР-Стара Загора старши комисар Стоян Стоянов и окръжният прокурор Дичо Атанасов.

По думите на живеещи в блок 26 разпитваният от криминалистите е алкохолик и скандалджия, често бил виждан с клошара да разпиват заедно.

Източник:Монитор
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Етикети