сряда, 2 декември 2020 г.Служителката на авиокомпанията е споделила също така, че не носи бельо в неделя и го продава за 40 долара


Напоследък много популярен в мрежата е станал профилът на стюардеса, която публикува откровени фотографии в него, включително и снимани на борда. Момичето позира в униформата на British Airways, като съобщава на абонатите провокативни подробности. Например за това, че в неделя тя не носи бельо.


Също така, стюардесата предлага и необичайни услуги на пътниците. Тя продава бельото си за 40 долара и обещава на клиентите ново интимно изживяване срещу парично възнаграждение. В същото време служителката на авиокомпанията обича да се забавлява не само с пътниците. „Няма нищо по-хубаво от това да се напия с моя пилот, за да може той да прави каквото си иска с мен“, написала е тя към една от фотографиите.


"Ако някога поискате да се забавлявате като възрастни на борда, всичко, което трябва да направите, е да ми дадете пари и ще получите изцяло ново преживяване", заявява още в мрежата стюардесата.


Fox News предаде, че компанията проверява и информация, че стюардесата е продавала тялото си и по време на полети. Жената, чиято самоличност все още не е известна, е имала и интимни отношения със свои колеги. В интернет е качвала свои снимки и е изразявала готовност да предложи „забавление за възрастни” по време на полет.  Компанията обаче е започнала вътрешно разследване, тъй като стюардесата не само застрашава себе си, но и уврежда имиджа на работодателя. „Очакваме най-висок стандарт на поведение от всички наши колеги по всяко време и разследваме информацията”, обявиха от компанията. Източник от „Бритиш Еъруейс” заяви, че въпросната дама очевидно е проституирала и е използвала направените на борда еротични снимки в униформа, за да си намери клиенти. Друг служител на авиокомпанията пък предположи, че стюардесата си изкарвала допълнителни доходи заради икономическите трудности, свързани с коронавирусната пандемия. Авиосекторът е един от най-тежко засегнатите.


........
Сподели👇

0 коментара:

Публикуване на коментар

Архив на сайта

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Предоставено от Blogger.

Популярни публикации: