сряда, 2 септември 2020 г.

Воеводите продължават да заседават дали да подкрепят предлаганите от ГЕРБ промени

Депутатите от НФСБ добавиха своите девет подписа под проекта за нова Конституция на ГЕРБ. ВМРО продължават да заседават. 

Засега те не са отстъпили от настояването на техните основни искания като въвеждане на образователен ценз за избирателите, връщане на донаборната военна служба, изрично записване, че семейството е съюз между мъж и жена, да бъдат включени в проекта,съобщава БЛИЦ

Депутатите от ВМРО са 12. Дори и всички независими, които са девет да подпишат проекта, на ГЕРБ пак ще им липсват девет подписа.

От „Воля“ обявиха, че няма да сложат парафи под текстовете.   До края на деня ГЕРБ все пак се надяват да съберат необходимите им 120 подписа за внасяне на проекта за конституция в деловодството на НС. БЛИЦ припомня, че вчера премиерът Бойко Борисов бе категоричен, че ГЕРБ ще събере необходимите гласове.

Снимка Героги Колев,източник:Блиц

........
Сподели👇

0 коментара:

Публикуване на коментар

Архив на сайта

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Предоставено от Blogger.

Популярни публикации: